ZANDSTRAAL- OF VOCHTSTRAALBEHANDELING MET TORBO VOCHTSTRAAL SYSTEEM

De zandstraal- of vochtstraalbehandeling met het Torbo vochtstraal systeem van gevels, muren en afscheidingswanden is een bijzonder doeltreffende oplossing voor reiniging van bijna alle soorten gevels. Of het nu gaat om historische panden of nieuwbouwwoningen, deze techniek biedt een bijna onbegrensde mogelijkheid. Bij deze methode wordt met behulp van zand en water, onder lage druk, de vervuiling van de oppervlakte verwijderd. Deze vorm van reinigen is veel minder belastend voor het milieu omdat er geen chemicaliën worden gebruikt. Vanwege het ingenieuze straalsysteem ontstaat er minder stofvorming dan bij bijvoorbeeld zandstralen.

Omdat de druk van zand, water en lucht afzonderlijk regelbaar zijn, is de vochtstraalbehandeling multifunctioneel toepasbaar, en ook bijzonder geschikt voor reiniging van historische objecten zoals monumenten of panden die onder toezicht staan van monumentenzorg. Door roetuitstoot, zure regen en algengroei staan ook deze gedenkwaardige gebouwen en monumenten bloot aan verontreiniging en moeten, om hun waarde te behouden, door specialisten worden onderhouden. Alfa Schoonmaakservice heeft gediplomeerde medewerkers die de expertise en apparatuur in huis hebben om gemeenten en monumentenzorg van dienst te zijn.

ALTIJD EEN DESKUNDIG ADVIES OVER REINIGEN EN ONDERHOUD

Alfa Schoonmaakservice komt graag bij u op locatie voor deskundig advies. De ervaren medewerkers nemen in hun advisering uiteraard de gestelde normen van de lokale wetgeving in acht en kijken naar specifieke behandelingsvereisten met betrekking tot bouwmaterialen en conditie van de gevels of monumenten.