Voor de glasbewassing in de rayons Oss, Nijmegen, Den-Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Waalwijk en Zaltbommel beschikt de glazenwasserij van Alfa Schoonmaakservice over hoogwerkers waarmee onze representatieve en vakkundige glazenwassers zowel laagbouw als hoogbouw projecten op professionele wijze uitvoeren.

Personeel met ervaring en SVS-opleiding

We werken met ervaren glazenwassers die allen een SVS-opleiding hebben gevolgd. Glazenwassers van Alfa Schoonmaakservice maken naast het glas ook de kozijnen schoon. We werken met opdrachten van minimaal een 1/2 dag dus indien uw glaswerk minder bedraagt kunt u onze glazenwasser in overleg ook voor andere reinigingswerkzaamheden inzetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gevelbeplating, zonnepanelen etc.

glazenwasser oss

AANDACHT EN ADVIES

Vanzelfsprekend schenken we aandacht aan al uw wensen en klaren de werkzaamheden stipt op tijd volgens de overeengekomen afspraak.

Voor kunststof en aluminium kozijnen en kunststof gevel-elementen is periodiek grondig onderhoud nodig om ze in originele staat te behouden. Wij adviseren u hierin tijdig en geven aan welke maatregelen nodig zijn om ‘verwaarlozing’ van kozijnen en kunststof gevelelementen te voorkomen.