TAPIJTREINIGING

Tapijt wordt met veel aandacht aangekocht en behelst een representatieve functie. Eigenlijk is het zonde dat tapijt wordt belopen. We ontkomen er niet aan dat er vlekken ontstaan die we moeilijk eruit krijgen. Periodieke en professionele reiniging van uw tapijt zorgt er niet alleen voor dat u langer kunt genieten van uw vloerbedekking, maar is ook kostenbesparend! Alfa Schoonmakservice heeft een jarenlange staat van dienst in het continueren van de kwaliteit van uw tapijt en vloerbedekking, en wij hebben de capaciteit om grote oppervlaktes te reinigen.

POLYMEREN

Veel scholen, overheidinstellingen en bedrijven schakelen Alfa Schoonmaakservice in voor het polymeren van linoleumvloeren. Deze projecten moeten in een kort tijdsbestek worden verricht en vergt goede organisatie en communicatie. Onze opdrachtgevers hebben ervaren dat Alfa Schoonmaakservice deze tak van vloeronderhoud geruisloos naar volle tevredenheid tot een goed einde brengt.

INDUSTRIËLE VLOERREINIGING

Voor industriële vloerreiniging en vloeronderhoud heeft schoonmaakbedrijf Alfa Schoonmaakservice een grote uitrusting professionele schrob-, zuig- en veegmachines ter beschikking om alle soorten ondergrond zoals linoleum, leisteen, hardsteen, marmer of rubber en betonnen vloeren te reinigen.

Wij zijn in staat dof geworden vloeren weer hun hoogglans terug te geven en ze duurzamer te maken zodat u er langer profijt van heeft. Ook grote oppervlaktes, of vloeren met een ernstige vervuilinggraad, maken wij voor u brandschoon.