Alfa schoonmaakservice is een stabiel groeiende onderneming met meer dan 65 gediplomeerde medewerkers die hun vak uitmuntend verstaan. Door hun gedisciplineerde instelling garanderen we onze opdrachtgevers continuïteit en komen stipt onze afspraken na. Bent u geïnteresseerd om ons team te versterken? Kijk naar onze actuele vacatures en meld u aan met behulp van ons sollicitatieformulier.

Specialistische dienstverlening

Naast de reguliere schoonmaak en glasbewassing van kantoorpanden, scholen en instellingen, is Alfa Schoonmaakservice vooral gespecialiseerd in gevelreiniging, gevelonderhoud, riool ontstoppen, vloerreiniging en vloeronderhoud, graffiti verwijderen en glasbewassing. Wij werken met de meest geavanceerde technologie, en blijven ons ontwikkelen op ons vakgebied. Alfa Schoonmaakservice garandeert optimale resultaat, deskundig advies, uitstekende service tegen scherpe prijzen.
U kunt digitaal een offerteaanvraag doen d.m.v. het offerteaanvraagformulier.

Vestigingen in Oss en Plasmolen

Alfa Schoonmaakservice is gevestigd in Oss en in Plasmolen bij Nijmegen. Naast de schoonmaakprojecten die we door heel Nederland uitvoeren, is de vestiging van Alfa Schoonmaakservice in Oss operationeel in het rayon Den Bosch, Oss, Uden, Veghel, Eindhoven, Tilburg, Breda, Waalwijk, Zaltbommel. Vanuit onze vestiging in Plasmolen behartigen we de schoonmaakdienstverlening in Nijmegen, Wijchen, Molenhoek, Malden, Groesbeek, Gennep, Boxmeer, Cuijk, Venray en Venlo. Via deze website willen we u kennis laten maken met de vakkennis, daadkracht en professionele middelen die Alfa Schoonmaakservice in huis heeft en waarmee wij u van dienst kunnen zijn.