Alfa schoonmaakservice is een stabiel groeiende onderneming met meer dan 65 gediplomeerde medewerkers die hun vak uitmuntend verstaan. Door hun gedisciplineerde instelling garanderen we onze opdrachtgevers continuïteit en komen stipt onze afspraken na. Bent u geïnteresseerd om ons team te versterken? Kijk naar onze actuele vacatures en meld u aan met behulp van ons sollicitatieformulier.

Welkom bij Alfa schoonmaakservice Plasmolen.

Ik ben René Opsteen, vestigingsmanager van Alfa Schoonmaakservice in Plasmolen. Als regionale schoonmaakpartner wil ik u graag ontzorgen van al uw schoonmaakwerk en eventuele ander facilitaire zaken, zodat u zich volledig kunt richten op uw corebusiness. 

Juist omdat wij een regionaal bedrijf zijn, is het belangrijk dat we een betrouwbare partner zijn die kwaliteit levert. We beseffen als geen ander dat dit noodzakelijk is voor ons allebei. Onze kwaliteit halen we door onze mensen goed op te leiden en te begeleiden, in combinatie met slimme werkmethodes en processen.

Als vestigingsmanager geloof ik dat je regelmatig met je mensen samen moet werken op de werkvloer om een sterk team te kunnen bouwen. Weten wat er speelt onder je mensen en hierop anticiperen werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Hierdoor is ons ziekteverzuim zeer laag en continuïteit zeer hoog. Onze mensen denken daardoor ook met onze klanten mee. Schoonmaken is een vak!

Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek waarin ik u graag laat zien welke meerwaarde Alfa Schoonmaakservice voor u en/of uw bedrijf kan betekenen.

Rene Opsteen
Vestigingsmanager Alfa Schoonmaakservice Plasmolen

Vragen? Problemen?
Wij helpen u graag verder.

Riethorsterweg 15
6586AC Plasmolen (Limburg)
tel.: (024) 388 08 61
info@alfaschoonmaakservice.nl